דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 162 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (סה"כ 12 רבעי פיתה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עראיס דגים בליווי איולי לימון וסלסת עגבניות
עראיס דגים מושלם שאתם חייבים לאמץ
  • 1 שוטפים את הדגים היטב וחותכים לקוביות.
  • 2 טוחנים מעט גס את הבצל, השום והכוסברה בפולסים במעבד מזון, ומוסיפים אל קערת הדגים.
  • 3 מוסיפים את המלח, הפלפל השחור, הצ`ימיצ`ורי והשמן, ומערבבים היטב.
  • 4 ממלאים את רבעי הפיתות, טובלים כל פיתה עם המילוי בתוך קערה עם שמן ומטגנים על מחבת פסים רותחת ללא שמן: מתחילים בטיגון הפתחים של הפיתה, ולאחר מכן עוברים לבטן הפיתה עד להזהבה יפה.
  • 5 הכנת האיולי לימון: מערבלים במעבד מזון ידני את הביצה, תוך כדי מזלפים שמן עד להתייצבות, מוסיפים את המלח, השום, הפלפל החריף ומיץ הלימון, ושוב טוחנים. טועמים שלא חסר טעמים. מתקבלת מנת עראיס דגים מושלמת - האיולי יקפיץ לכם את המנה יחד עם סלסת עגבניות מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון + מחבת פסים.

הערך התזונתי לא כולל את סלסת העגבניות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה (ניתן גם לצלות בטאבון או על האש).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 31% 35.9% 31.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב