דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רול לזניה מטוגן עם גבינה
מנה ראשונה פשוט טעימה
  • 1 בסיר מרתיחים מים ומעט שמן, מוסיפים את דפי הלזניה ומבשלים עד לריכוכם.
  • 2 מסננים היטב את הדפים ומפרידים ביניהם על מנת שלא יידבקו וייקרעו.
  • 3 מורחים על כל דף לזניה כפית רוטב פיצה, מעל מניחים פרוסת גבינה צהובה מגולגלת ומגלגלים את דף הלזניה כאשר הגבינה בתוכה.
  • 4 טובלים כל רול בביצה טרופה ומצפים בפירורי לחם (מומלץ פעמיים).
  • 5 מטגנים כל רול בשמן עמוק (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן) עד להזהבה מלאה.
  • 6 מכינים רוטב רוזה: מבשלים את כל מצרכי הרוטב ביחד עד שמוכן.
  • 7 מגישים את רול הלזניה על מצע רוטב הרוזה ופשוט נהנים!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לפזר מעל גבינת פרמזן ובזיליקום טרי.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בדפי הלזניה לאחר הטיגון. יש להשתמש בכמות שמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 22.6% 27.2% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב