דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פול מבושל
  • 1 לשטוף את הפול במים ולסנן (אין צורך להפשיר).
  • 2 בסיר לשים: שמן, מים, מלח, פלפל שחור, כמון וכורכום ולהרתיח.
  • 3 להוסיף את הפול המסונן ולבשל על אש קטנה כחצי שעה.
  • 4 לקראת הסוף לקצוץ את הפטרוזיליה ולבשל עוד שתי דקות.
  • 5 בתיאבון !
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
כדי לא לאבד מאכויות השמן ממליצה להוסיף אותו לקראת סוף הבישול.

כתוספת ליד אורז, עוף או בשר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 24.5% 24.2% 44.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב