דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מניחים את בצק העלים בתבנית אפייה משומנת. מניחים מעל נייר אפייה ואת השעועית. אופים במשך כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
  • 2 מחממים שמן במחבת ומזהיבים קלות את הבצל. מוסיפים תרד ומתבלים במלח ופלפל. מטגנים 3 דקות ומסירים מהאש.
  • 3 מסירים את נייר האפייה מהתבנית ומסדרים מעל שכבה אחידה של תערובת התרד.
  • 4 מערבבים בקערה את הביצים, הגבינה, המלח והפלפל. יוצקים מעל התרד ואופים 25 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 21.7% 29.6% 41.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב