דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 243 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה מוסר ים צרוב ברוטב צ`ימיצ`ורי
ציפוי מושלם על דג טרי ואיכותי
  • 1 לתבל את הדגים במעט מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
  • 2 לחמם את שמן הזית במחבת הפסים.
  • 3 לצפות את הדגים ברוטב צ`ימיצ`ורי לפי הטעם (אני השתמשתי בצ`ימיצ`ורי ביתי - ראו מתכון נהדר כאן באתר של רוחל`ה), ולהניח על מחבת הפסים על הצד של העור.
  • 4 להמתין שבשר הדג יהפוך לאט לאט ללבן, ולטגן מעט גם מהצדדים ומהצד השני עד שמוכן (זהירות שלא לייבש את הדג).
  • 5 להגיש חם על מצע של פירה תפוחי אדמה ושום קונפי!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת פסים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 38.8% 57.4% 3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב