מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 238 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
המטבח האסיאתי הגיע גם לכנפי האווז
- 1 לשטוף היטב את כנפי אווז. לרכך במחבת עם מכסה תוך כדי ערבוב מדי פעם.
- 2 בינתיים בקערה לערבב את כל מצרכי הרוטב, לצקת על הכנפיים, לערבב היטב ולבשל על להבה נמוכה למשך כשעה או עד שמתקבלת מנת כנפי אווז טעימה במיוחד!
- 3 בתיאבון
במצרכים כתוב 800 גרם בשר אווז ולא ק"ג משום שזו הערכה לכמות הבשר האכיל מהכנפיים ללא עצמות. יש להשתמש ב- 1 ק"ג כנפי אווז. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
30.1% |
58.4% |
11.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב