דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
המטבח האסיאתי הגיע גם לכנפי האווז

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 238 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף היטב את כנפי אווז. לרכך במחבת עם מכסה תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  • 2 בינתיים בקערה לערבב את כל מצרכי הרוטב, לצקת על הכנפיים, לערבב היטב ולבשל על להבה נמוכה למשך כשעה או עד שמתקבלת מנת כנפי אווז טעימה במיוחד!
  • 3 בתיאבון חיוך

במצרכים כתוב 800 גרם בשר אווז ולא ק"ג משום שזו הערכה לכמות הבשר האכיל מהכנפיים ללא עצמות. יש להשתמש ב- 1 ק"ג כנפי אווז. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)569240
חלבונים (גרם)58.86 24.78
פחמימות (גרם)125
מתוכן סוכרים (גרם)4.62 1.95
שומנים (גרם)30.37 12.79
מתוכם שומן רווי (גרם)9.88 4.16
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.01
כולסטרול (מ"ג)192 80.84
נתרן (מ"ג)760.45320.19
סיבים תזונתיים (גרם)0.15 0.06
מים (גרם)119.7550.42
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)24.0410.12
ויטמין B (מ"ג)13.855.83
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.790.33
ויטמין B3 (מ"ג)8.23.45
ויטמין B5 (מ"ג)3.691.55
ויטמין B6 (מ"ג)0.970.41
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)24.8310.45
ויטמין B12 (מק"ג)0.980.41
ויטמין C (מ"ג)1.660.7
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.440.19
סידן (מ"ג)33.0813.93
ברזל (מ"ג)5.882.47
מגנזיום (מ"ג)51.7321.78
זרחן (מ"ג)621.96261.88
אבץ (מ"ג)6.382.69
אשלגן (מ"ג)796.83335.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.091.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.30.13
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.751.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)8.683.66
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)7.763.27

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 30.1% 58.4% 11.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.43 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.