דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 200 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • העוגה:
  • יש להקציף את הביצים עם הסוכר, לפני סוף ההקצפה להוסיף את 6 כפות המים.
  • לאחר מכן יש להוסיף את הקמח והקקאו לקצף ובעזרת כף בתנועה סיבובית של קיפול לערבב.
  • את הכל יש לאפות בתבנית משומנת בתנור בחום של 200 מעלות.
  • הקרם:
  • מחממים על אש קטנה 2 מיכלי שמנת ולאחר רתיחה יש להוסיף תוך כדי ערבוב 400 גרם שוקולד (4 חפיסות)
  • ו2 כפיות נס קפה למשך 5 דקות נוספות.
  • לאחר מכן יש להכניס את הקרם למקרר למשך כ3 שעות.
  • לאחר הקירור של העוגה והקרם יש לחלק את העוגה לשניים.
  • את הקרם יש להקציף שוב ומורחים על אחד החלקים של העוגה ואת החלק הנוסף של העוגה מניחים מעל.
  • לציפוי יש לחמם בסיר את מיכל השמנת הנוסף ולהוסיף לו את חפיסת השוקולד ולערבב היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה,
  • מצננים את הרוטב ולאחר מכן מורחים על העוגה.
  • בתאבון!!!!
טיפ למתכון
ניתן להתיז קצת ברנדי או רום על העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 39.2% 8.8% 48.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.73 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב