דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי עגבניות שרי ללא גלוטן
פאי מושלם לצליאקים וממש קל להכנה
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות בעוצמה רגילה.
  • 2 לערבב היטב את כל מצרכי הבצק, להדק על תבנית פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ ולהכניס לתנור החם למשך כ- 8-10 דקות.
  • 3 לטגן בשמן הזית את הבצל ועגבניות השרי, להוסיף את הבזיליקום וכל שאר מצרכי התיבול, ולהשאיר כך כמה דקות על אש נמוכה.
  • 4 להוציא מהתנור את הבצק, להוסיף מעל את מילוי העגבניות והבצל, ולהחזיר לתנור לכ- 8 דקות.
  • 5 לפזר מעל הפאי את אגוזי המלך והגבינה הבולגרית, ולהגיש פאי עגבניות שרי ללא גלוטן מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לאכול עם גבינת שמנת/גבינת קשקבל כשמוכן!

ציוד נדרש: תבנית פאי 24 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 52.6% 19.5% 25.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.17 (1.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב