מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 639 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט עשיר בטעמים עם דג מטוגן בטמפורה
- 1 לערבב את כל הירקות בקערה, ולערבב יחד גם את כל מרכיבי הרוטב מראש.
- 2 לערבב את קמח הטמפורה עם הנוזל, לטבול את פילה הבס, לטגן דקה-שתיים בשמן בחום של 170 מעלות (מומלץ לעשות שימוש במד טמפרטורה) ולהעביר לתבנית צינון. חשוב מאוד לבצע את השלב הזה ממש בסמוך לטיגון כדי שהדג הקריספי ייצא מושלם.
- 3 לערבב את הדג הפריך עם הירקות, למזוג את הרוטב כדי שיעטוף את כל הסלט, לערבב קלות ולהגיש מיד סלט בס בטמפורה מושלם וממכר במיוחד!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
קחו בחשבון שציפוי הדג מתנפח (לכן יש לחתוך אותו לקוביות ביס קטנות). אם נשאר לכם מהרוטב אפשר לשמור במקרר בכלי אטום כמה ימים ואפילו להקפיא.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.7% |
24.8% |
23.8% |
46.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב