דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 102 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות דלורית אפויות בתנור
לביבות דלורית עשירות וטעימות
  • 1 מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הלביבות - וותרו על הניסיון עם כף, אין על ידיים!
  • 2 יוצרים כדורים מהתערובת בעזרת כף או שתי כפות (חשוב לדחוס אותן קצת שלא יתפרקו).
  • 3 מסדרים את הכדורים על תבנית עם נייר אפייה (כדאי לשמן מעט את נייר האפייה לפני שמניחים את הכדורים, אחרת הלביבות עלולות להידבק טיפה לנייר האפייה).
  • 4 משטחים מעט את הכדורים עם כף/עם היד ליצירת צורה של לביבות, מברישים מעל בשמן זית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות טורבו למשך כ- 25-30 דקות (תלוי בתנור). מתקבלות לביבות דלורית בתנור טעימות שכדאי לאמץ.
  • 5 בתיאבון חיוך

הרטבים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 24.3% 12.4% 56.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב