דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 414 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרווארצ`י - תבשיל עוף הודי מבית סבתא
תבשיל עוף הודי לצהריים
  • 1 שוטפים היטב את העוף וחותכים לקוביות של 3x3 ס"מ (או לחילופין עושים שימוש בשוקי וירכי עוף). מטגנים קלות את העוף בשמן למשך כ- 5 דקות עד שהוא משנה את צבעו ללבן.
  • 2 בסיר נפרד מטגנים את הבצל בשמן עד לשקיפות, מוסיפים את הפלפלים הירוקים החריפים ומיד מוסיפים את העוף, השום, הזנגביל, הכורכום והפלפל השחור, ומבשלים על אש בינונית כרבע שעה עם מכסה סגור.
  • 3 מוסיפים את העגבניות המגורדות, רסק העגבניות, המלח והמים, מכסים שוב את הסיר וממשיכים לבשל על אש בינונית למשך כ- 20 דקות עד לקבלת רוטב סמיך אדום-כתום.
  • 4 מוסיפים את החומץ והסוכר, ומבשלים עוד כ- 5 דקות. מתקבל תבשיל עוף הודי מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זו מנה חגיגית שסבתי נהגה להכין עוד בהודו באירועים חגיגיים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 15.4% 53.9% 27.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב