דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 347 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוקפץ חזה עוף וברוקולי
קל וטעים לצהריים
  • 1 לאדות מעט את פרחי הברוקולי עם מעט מים ומלח.
  • 2 לחתוך את חזה העוף לפרוסות דקות, לתבל בפלפל השחור, לטגן בשמן הזית במחבת משני הצדדים עד להזהבה קלה ולהוציא מהמחבת.
  • 3 להוסיף לאותה המחבת את השום והג`ינג`ר יחד עם כל התבלינים רוטב הסויה, לערבב היטב ולאחר כ- 2 דקות להוסיף את חזה העוף המטוגן.
  • 4 לערבב היטב את הקורנפלור במים, ולאחר שהרוטב מבעבע למזוג בהדרגה את הקורנפלור ולערבב היטב.
  • 5 להוסיף את הברוקולי המאודה והפלפל האדום, לערבב, לפזר מעט שומשום מעל ולהגיש חם מנת מוקפץ טעימה וקלה להכנה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת/ווק.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם אידוי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 18.3% 57.6% 19.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב