דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 785 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף מוקפץ עם ירקות לצד אורז לבן
ארוחת צהריים אסיאתית טעימה במיוחד
  • 1 לשטוף היטב את הברוקולי, לפרק לפרחים בגודל בינוני ולאדות כ- 5 דקות.
  • 2 לתבל את חזה העוף במעט מלח ופלפל שחור, ולטגן במחבת/ווק בשמן יחד עם הבצל הלבן, הפטריות, הסלרי והשום, לערבב ולטגן כ- 2 דקות.
  • 3 להוסיף את הגזר, פרחי הברוקולי והתירס הגמדי, לערבב היטב ולאחר כ- 2 דקות להוסיף את הפלפל הירוק, הפלפל האדום והבצל הירוק.
  • 4 לתבל במלח, פלפל שחור, אבקת מרק העוף והסויה, לערבב היטב, לטעום ולהוסיף תיבול לפי הטעם. לערבב בכוס את הקורנפלור והמים הקרים עד לקבלת נוזל חלק וללא גושים, למזוג למחבת ולערבב היטב.
  • 5 הכנת האורז: לשים בסיר את האורז הבסמטי והמים הרותחים, להוסיף את השמן ולתבל. לערבב, להניח לבעבע למשך כ- 5 דקות, להעביר לאש נמוכה ולבשל כ- 12-13 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת/ווק.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 13.7% 35.4% 46.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב