דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 342 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוקפץ מושלם וקל להכנה
ארוחת מוקפץ טעימה וקלה להכנה
  • 1 להרתיח את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 2 במעט שמן לטגן את רצועות חזה העוף והשום למשך כ- 2 דקות. להוסיף את הבצל והפטריות, ולטגן כ- 3 דקות עד לשקיפות הבצל.
  • 3 להוסיף את הגזר, הקישואים והפלפל האדום, לערבב, להוסיף את כל מרכיבי התיבול ולבשל כ- 4 דקות. להוסיף את הפסטה המבושלת, לערבב היטב, לבשל כ- 3 דקות ולהגיש חם. לפזר מעל את הבצל הירוק.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 6.7% 25.4% 64.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב