דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 456 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל קציצות בקר וירקות
ארוחת צהריים טעימה ומזינה
  • 1 לערבב היטב יחד את כל מרכיבי תערובת הקציצות ולהניח בצד כ- 10 דקות.
  • 2 לטגן את הבצל והשום בשמן עד לשקיפות. להוסיף את הפטריות החצויות, לערבב, להוסיף 2 כוסות מים רותחים ביחד עם תפוחי האדמה ולבשל כ- 7 דקות עד שתפוח האדמה מתרכך.
  • 3 להוסיף את כל התבלינים ולערבב בעדינות. כשהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות, להנמיך את האש ולערבב בעדינות את הסיר.
  • 4 לאחר כ- 5 דקות להוסיף את הסלרי והאפונה, לכסות את הסיר ולבשל כ- 5-6 דקות.
  • 5 להוסיף את הפלפל האדום, לערבב היטב, לבשל עוד כ- 4 דקות ולהגיש חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 15.7% 34.2% 43.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב