מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 187 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה ראשונה מנצחת לארוחה
- 1 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
- 2 מערבבים בצלחת רחבה את השומשום השחור והזהוב.
- 3 חותכים את הטונה לצורת מלבן, מניחים אותה על הצלחת עם השומשום ומהדקים את השומשום על הטונה מכל צד. מחממים מחבת על הגז ומניחים את הטונה לכ- 30-60 שניות מכל צד. מוציאים ומניחים את הטונה בצד למנוחה.
- 4 בינתיים מפזרים על צלחת ההגשה את התרד, פורסים את הטונה לפרוסות דקות, מפזרים בצורה מעגלית מעל התרד ומפזרים בנדיבות את הרוטב מעל.
- 5 מפזרים מעל את הבצל הירוק והפלפל החריף, סוחטים את הלימון ומפזרים את המלח הגס. מתקבלת מנת טטאקי טונה מרעננת וטעימה ביותר!
- 6 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.8% |
20.1% |
62.4% |
12.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב