דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טטאקי טונה מפנק בקראסט שומשום
טטאקי טונה מפנק בקראסט שומשום
מנה ראשונה מנצחת לארוחה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 187 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
  • 2 מערבבים בצלחת רחבה את השומשום השחור והזהוב.
  • 3 חותכים את הטונה לצורת מלבן, מניחים אותה על הצלחת עם השומשום ומהדקים את השומשום על הטונה מכל צד. מחממים מחבת על הגז ומניחים את הטונה לכ- 30-60 שניות מכל צד. מוציאים ומניחים את הטונה בצד למנוחה.
  • 4 בינתיים מפזרים על צלחת ההגשה את התרד, פורסים את הטונה לפרוסות דקות, מפזרים בצורה מעגלית מעל התרד ומפזרים בנדיבות את הרוטב מעל.
  • 5 מפזרים מעל את הבצל הירוק והפלפל החריף, סוחטים את הלימון ומפזרים את המלח הגס. מתקבלת מנת טטאקי טונה מרעננת וטעימה ביותר!
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של טלי!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)265142
חלבונים (גרם)33.7 18
פחמימות (גרם)74
מתוכן סוכרים (גרם)3.45 1.84
שומנים (גרם)10.85 5.79
מתוכם שומן רווי (גרם)1.58 0.85
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.01
כולסטרול (מ"ג)46.8 25
נתרן (מ"ג)437.52233.72
סיבים תזונתיים (גרם)2.59 1.38
מים (גרם)128.3568.56
ויטמין A (מק"ג)142.7976.28
ויטמין B (מ"ג)24.413.03
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.1
ויטמין B3 (מ"ג)22.4211.98
ויטמין B5 (מ"ג)0.370.2
ויטמין B6 (מ"ג)1.190.64
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)55.9929.91
ויטמין B12 (מק"ג)2.51.33
ויטמין C (מ"ג)14.67.8
ויטמין D (מק"ג)2.071.11
ויטמין E (מ"ג)0.870.46
ויטמין K (מק"ג)131.7570.38
סידן (מ"ג)48.7526.04
ברזל (מ"ג)2.481.32
מגנזיום (מ"ג)63.8434.1
זרחן (מ"ג)349.47186.68
אבץ (מ"ג)0.610.32
אשלגן (מ"ג)698.34373.04
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.520.81
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.450.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.380.74
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.50.27

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 20.1% 62.4% 12.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.