דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת חלבה פקאן
שילוב מושלם של טחינה גולמית, סוכר ופקאנים
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 להקציף את הביצים עם הסוכרים עד לקבלת בלילה תפוחה, להוסיף את כל הנוזלים בהדרגה (השמן, מיץ התפוזים והטחינה הגולמית) ולאחר מכן להוסיף את היבשים (הקמח התופח והקינמון). שימו לב לא לערבב יותר מדי לאחר הוספת הקמח בכדי שהעוגה לא תצא דחוסה.
  • 3 להוסיף לבסוף את הפקאנים הגרוסים ולמזוג לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות (אני השתמשתי בפיירקס גדולה 30x12). לפזר מעל את חופן הפקאנים ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 30-40 דקות (תלוי בסוג התנור), עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  • 4 כשהעוגה מוכנה, בעודה חמה, למרוח בעזרת מברשת את הסירופ שמצפה אותה. מתקבלת עוגת חלבה פקאן טעימה ברמות שאתם חייבים לנסות!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: שתי תבניות אינגליש קייק או תבנית פיירקס גדולה 12x30.

המידות מתאימות לכוס חד פעמית שתייה חמה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 37% 12.9% 46.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב