דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 253 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פאי רועים בשר וירקות
  • 1 מבשלים 5 תפו"א, ברגע שמתרככים מועכים אותם יחד עם 3 כפות שמן זית, 1 שן שום כתוש ואחרי מספר דקות כאשר התפו"א התקררו מעט, להוסיף את הביצים ולערבב במהירות עד שהביצים ייבלעו בתפו"א.
  • 2 בינתיים עד שהתפו"א מתבשל, מטגנים בצל קצוץ עם 1 כף שמן זית עד להזהבה ומוסיפים 2 שיני שום כתוש.
  • 3 מגרדים בפומפיה או במעבד מזון את הגזר, הפלפל האדום, הקישוא והעגבניה ומוסיפים לסיר עם הבצל המטוגן ומערבבים.
  • 4 להוסיף שליש כוס מים, מלח, פלפל, קופסת רכז עגבניות ולערבב.
  • 5 לכסות ולבשל על אש קטנה עד שיתרכך, בערך 15-20 דקות, לבחוש מדי פעם.
  • 6 להוסיף חצי קילו בשר בקר טחון ולערבב יחדיו עד ליצירת תבשיל אחיד, בערך כ- 10 דקות.
  • 7 להעביר את הבלילה לתבנית מרובעת, להשתדל לסנן מהנוזלים ככל הניתן.
  • 8 מעל מוסיפים בעדינות את התפו"א לשכבה אחידה, מפזרים מעל התפו"א פירורי לחם ופפריקה מתוקה בעדינות.
  • 9 מעבירים לתנור ל- 190-200 מעלות למשך 20 דקות.
  • 10 מצננים, פורסים ואוכלים עם חיוך גדול חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 12.3% 28% 55.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב