דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 206 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ליים
שילוב מושלם בין גבינת שמנת לליים חמצמץ
  • 1 מערבבים יחדיו את כל מרכיבי בסיס השקדים.
  • 2 מרפדים את תערובת השקדים לשכבה דקה ואחידה בתבנית בקוטר 20 ס"מ, ואופים בתנור בחום של 200 מעלות לכ- 15 דקות או עד להשחמה.
  • 3 טורפים את כל מרכיבי מלית הגבינה בקערה ויוצקים על התחתית האפויה.
  • 4 אופים שוב בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות ומקררים כ- 4 שעות לפחות במקרר. מפזרים מעל גרידת ליים ומעט אבקת סוכר.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה בקוטר 20 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את קישוטי גרידת הליים ואבקת הסוכר. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 52.7% 12.5% 31.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.2 (1.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב