מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שמרים לוטוס מפנקת לסופ"ש
- 1 בקערת המיקסר לערבב את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח. להוסיף את הביצים, השמן והמים, וללוש במשך כ- 15 דקות, עד לקבלת בצק חלק ואחיד. לכסות היטב ולהתפיח במשך כשעה בחוץ או לילה במקרר.
- 2 להוציא את האוויר מהבצק ולשטח אותו על השיש בעזרת מערוך.
- 3 להמיס את ממרח הלוטוס, למזוג מעל הבצק, למרוח בעזרת פלטה על כל הבצק וליצור את צורת העוגה האהובה עליכם.
- 4 לסדר את העוגה בתוך תבנית, לכסות ולהתפיח בחוץ במשך כ- 30 דקות לפחות. לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות טורבו ולאפות במשך כ- 25 דקות.
- 5 בינתיים להכין את סירופ הסוכר: בקלחת לחמם את הסוכר עם המים עד להמסה. לאחר האפייה לתת לעוגה להצטנן מעט ואז להבריש אותה בסירופ הסוכר.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה לעוגה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
23.7% |
7.1% |
68.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב