דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 1.01 ק"ג למנה\יחידה (יוצאות 2 חלות מהכמות הזו)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חלות
  • 1 להכניס למיקסר עם וו לישה את הקמח, הסוכר, השמרים (ניתן להשתמש עם 40 גרם שמרים לחים) ומשפר האפייה ולערבב.
  • 2 להוסיף את הביצים, שמן, חלק מכמות המים ולהמשיך ללוש 2-3 דקות. להוסיף את המלח עד שהבצק מתגבש.
  • 3 מגבירים מעט את מהירות הלישה וממשיכים למשך 7-10 דקות נוספות עד לקבלת בצק חלק, אחיד וגמיש.
  • 4 לכסות ולהניח לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  • 5 לחלק את הבצק למנות ולעצב צורות (חלות/עוגות/לחם).
  • 6 לכסות ולהניח לתפיחה נוספת של הבצק.
  • 7 להבריש עם ביצה אחת מעורבבת עם מעט מים ומעל לפזר מה שאוהבים - שומשום, קצח או מלח גס.
  • 8 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות בערך רבע שעה.
  • 9 לקרר על גבי רשת ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 14.5% 14.3% 70.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב