דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (סה"כ 3 רולדות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רולדה עם תמרים ואגוזים
הרולדה הכי טעימה לסופ"ש
  • 1 ללוש את כל מצרכי הבצק, לעטוף בניילון נצמד ולהניח במקרר למשך כ- 3 שעות.
  • 2 לערבב היטב בקערה את מרכיבי המלית.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 3 חלקים, לחלק את המלית גם כן ל- 3 חלקים, לרדד כל חלק לעלה, למרוח עליו חלק מהמלית, לגלגל לרולדה וכך גם את שני החלקים האחרים.
  • 4 להניח את הרולדות על תבנית אפייה, לסמן חיתוכים על כל רולדה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהרולדות משחימות.
  • 5 לקרר ולפדר באבקת סוכר.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם את זמן השהיית הבצק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 31% 9.5% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב