דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 464 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מפרום דגים
מפרום דג טעים שחובה לנסות
  • 1 לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לפרוסות כמו כריך (עד החצי). להניח בינתיים בקערת מים כדי למנוע את השחרתם.
  • 2 לערבב את הדג עם כל התבלינים והירק, ולהכין כדורים כמספר ה"כריכים".
  • 3 להכניס כל כדור דג ל"כריך", לטבול בקמח, לאחר מכן בביצים הטרופות ולטגן בשמן.
  • 4 לסדר את המפרום בסיר שטוח. לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב, לצקת מעל המפרום בסיר, להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כחצי שעה. מתקבל מפרום דגים טעים ביותר!
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגון. ייתכן ויהיה צורך בכמות שמן רבה יותר לטיגון. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 18.2% 25.1% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב