מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 670 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לשטוף את הכרעיים ולהניח בקערה גדולה.
- 2 להוסיף את כל התבלינים כולל הבטטה והעגבניות. לעסות את הכל טוב טוב שכל החומרים יטמעו.
- 3 לסדר בתבנית האפייה.
- 4 לחמם תנור מראש ל- 220 מעלות ולצלות כ- 40-50 דקות.
- 5 מדי פעם להרטיב את העוף והבטטה במיץ שבתבנית.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3% |
14.5% |
55.1% |
27.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב