דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

21 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (20-22 גיוזות (תלוי בכמות המלית בכל גיוזה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גיוזה ביתית במילוי סלמון
גיוזה בסיר אידוי זה פשוט מושלם
  • 1 מניחים במרכז עלה הגיוזה מעט מהתערובת (מערבבים היטב לפני את כל מרכיבי המילוי - תנסו כמה שיותר על מנת שיהיה עסיסי). מרטיבים במים את השוליים של העלה (לצורך הסגירה), מקפלים את העלה מהצדדים ו"מדביקים" את האמצע. יוצרים קיפולים מכל צד לסגירה של הגיוזה.
  • 2 מניחים את הגיוזה בסיר אידוי עם נייר אפייה מחורר, סוגרים את המכסה ומאדים כ- 15-20 דקות עד שהגיוזות שלנו רכות ומהממות.
  • 3 מתקבלת גיוזה ביתית במילוי סלמון שפשוט חובה לנסות! מומלץ להגשה עם מתבל שמן צ`ילי, שמן ירוק או מתבל פשוט של צ`ילי מתוק וחריף.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 31.9% 43.4% 23.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב