דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
גיוזה ביתית במילוי סלמון
גיוזה ביתית במילוי סלמון
גיוזה בסיר אידוי זה פשוט מושלם

מצרכים למתכון

21 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (20-22 גיוזות (תלוי בכמות המלית בכל גיוזה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מניחים במרכז עלה הגיוזה מעט מהתערובת (מערבבים היטב לפני את כל מרכיבי המילוי - תנסו כמה שיותר על מנת שיהיה עסיסי). מרטיבים במים את השוליים של העלה (לצורך הסגירה), מקפלים את העלה מהצדדים ו"מדביקים" את האמצע. יוצרים קיפולים מכל צד לסגירה של הגיוזה.
  • 2 מניחים את הגיוזה בסיר אידוי עם נייר אפייה מחורר, סוגרים את המכסה ומאדים כ- 15-20 דקות עד שהגיוזות שלנו רכות ומהממות.
  • 3 מתקבלת גיוזה ביתית במילוי סלמון שפשוט חובה לנסות! מומלץ להגשה עם מתבל שמן צ`ילי, שמן ירוק או מתבל פשוט של צ`ילי מתוק וחריף.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות לימור עוזרי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)92206
חלבונים (גרם)7.06 15.85
פחמימות (גרם)49
מתוכן סוכרים (גרם)0.29 0.65
שומנים (גרם)5.18 11.62
מתוכם שומן רווי (גרם)1.01 2.26
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.07
כולסטרול (מ"ג)23.77 53.34
נתרן (מ"ג)100.45225.36
סיבים תזונתיים (גרם)0.21 0.48
מים (גרם)25.9658.24
ויטמין A (מק"ג)5.211.66
ויטמין B (מ"ג)3.477.79
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.23
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.13
ויטמין B3 (מ"ג)2.565.73
ויטמין B5 (מ"ג)0.551.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.190.44
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.2429.71
ויטמין B12 (מק"ג)0.81.79
ויטמין C (מ"ג)3.046.81
ויטמין D (מק"ג)0.030.06
ויטמין E (מ"ג)0.010.03
ויטמין K (מק"ג)5.1111.47
סידן (מ"ג)7.2516.27
ברזל (מ"ג)0.230.52
מגנזיום (מ"ג)10.3623.25
זרחן (מ"ג)78.16175.35
אבץ (מ"ג)0.180.41
אשלגן (מ"ג)137.29308.03
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.914.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.370.84
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.763.94
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.932.09

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 31.9% 43.4% 23.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.