דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 282 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת ברוקולי
פשטידת ברוקולי ביתית קלה להכנה
  • 1 לבשל את הברוקולי המוקפא על פי ההוראות עם מעט מלח ולסנן. במידה ומשתמשים בברוקלי טרי - לבשל עד לדרגת אל-דנטה.
  • 2 לערבב היטב בקערה כל שאר מרכיבי הפשטידה, להוסיף את הברוקולי לתערובת ולערבב היטב.
  • 3 לשמן תבנית אפייה מתאימה, לפזר עליה את פירורי הלחם ולהעביר אליה את תערובת הפשטידה.
  • 4 לאפות את הפשטידה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שהיא מוכנה. הרי לכם פשטידת ברוקולי ביתית טעימה וקלה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 23.6% 39.6% 32.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב