דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוחים בחושה לראש השנה
העוגה הכי קלה שתכינו לראש השנה
  • 1 לגרד את תפוחי העץ המקולפים בעזרת פומפייה, להוסיף את הסוכר והקינמון, לערבב ולהניח בצד.
  • 2 לטרוף בקערה את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח, להוסיף בזרם דק את השמן ומיץ התפוזים, להוסיף את קערת התפוחים המגורדים לתוך הבלילה ולבסוף גם את הקמח התופח. לערבב עד לקבלת בלילה אחידה, אך לא יותר מדי כדי לא לקבל עוגה דחוסה.
  • 3 למזוג את הבלילה לתבנית משומנת ולאפות בחום עליון-תחתון על 180 מעלות למשך כחצי שעה, עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש (זמן האפייה משתנה בין תנור לתנור).
  • 4 כשהעוגה יוצאת מהתנור להמתין לצינון, לפדר באבקת סוכר ולהתענג על כל ביס מכיוון שמתקבלת עוגת תפוחים בחושה מושלמת לראש השנה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בגודל 22x22 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 27.7% 8% 62.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב