דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שניצל בתנור
בריא יותר מהשניצל המטוגן
  • 1 בצלחת להניח את הקמח.
  • 2 בקערה עמוקה לשים את הביצים, הסילאן, החרדל, השום, הפלפל השחור והפפריקה ולערבב.
  • 3 בצלחת נוספת לשים את פירורי הלחם.
  • 4 לטבול כל חזה עוף בקמח, תערובת הביצים ופירורי הלחם ולהניח בתבנית של התנור, מכוסה בנייר כסף.
  • 5 לצקת מעט שמן זית מעל השניצל ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות לרבע שעה עד שהשניצלים משחימים קלות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש עם פירה/אורז לבן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 13.8% 53.8% 32%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב