מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 181 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הטורטיות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
גם תאווה לעיניים וגם לחיך
- 1 להכניס למעבד המזון את עלי התרד, הביצים והתבלינים, ולטחון עד לקבלת תערובת נוזלית.
- 2 לשמן את המחבת במעט שמן זית ולהוסיף מחצית מהתערובת. לסגור עם מכסה עד שנוצרות בועות (במשך כדקה). לפתוח את המכסה כדי שהטורטיה תתבשל עוד כחצי דקה, להפוך ולטגן כ- 1-1.5 דקות נוספות.
- 3 להניח על צלחת ולהמתין שהטורטיה תתקרר (היא רכה). למרוח מהמילוי (ראו מידע נוסף) ולגלגל. מתקבלת טורטיה תרד קלה, מזינה וטעימה!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף 3 ביצים במקום 2 ולהגדיל את כמות החלבון.
ציוד נדרש: מעבד מזון.
הערך התזונתי לא כולל את מרכיבי המילוי אלא את הטורטיות בלבד. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. המילוי שאני הוספתי: לאבנה, פסטו, אריסה חריפה, גבינה צהובה/סלמון, מלפפון וגמבה דקיקים ובצל ירוק קצוץ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.2% |
46.4% |
33.6% |
12.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב