דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

321 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רוטב פסטו
  • 1 בסיר להרתיח את השמנת.
  • 2 להוסיף את קוביות הבזיליקום, השום הכתוש, אגוז מוסקט טחון, גבינת הפרמזן המגורדת ומלח ופלפל שחור (לפי הטעם).
  • 3 לערבב את הכל ולהמשיך להרתיח עד שמבעבע.
  • 4 לשפוך על פסטה מוכנה.
  • 5 בתיאבון.
טיפ למתכון
את הרוטב ניתן לשים על סלטים, דגים, פסטה.

לתשומת לב - קוביות הבזיליקום מכילות כמויות לא מבוטלות של מלח ולכן ניתן להמעיט בכמות המלח שמוסיפים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 78.8% 10.1% 10.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 3.86 (4.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב