דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקבבונים)

  • תערובת הקבבונים
  • חזה עוף - 1 ק"ג
    טחון
  • תפוח אדמה - יחידה קטנה (77 גרם)
    מגורד (לסחוט את הנוזלים)
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    קצוץ
  • שום - 3 שיניים
    כתושות
  • כוסברה - 1/2 צרור - סה"כ (46 גרם)
    קצוצה
  • פטרוזיליה - 1/2 צרור - סה"כ (57 גרם)
    קצוצה
  • צנוברים - שקית (100 גרם)
    כתושים/קצוצים (אפשר גם גס)
  • ביצה - Large
    לא חובה
  • פירורי לחם - 2 כפות - סה"כ (22 גרם)
    לפי המרקם של העיסה
  • מלח - כפית שטוחה
  • פלפל שחור - כפית שטוחה
  • כמון - כפית שטוחה (3 גרם)
  • פפריקה - כפית שטוחה
    מתוקה
  • מקלות הקינמון
  • מקל קינמון - 15 יחידות - סה"כ (75 גרם)
  • לטיגון
  • שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    לפי הצורך

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קבב עוף על מקל קינמון
אתם הולכים להתמכר לקבבונים האלו
  • 1 לערבב את כל מרכיבי תערובת הקבבונים עד לקבלת עיסה סמיכה (את פירורי הלחם יש להוסיף לפי הצורך). להניח במקרר כחצי שעה-שעה לספיגת הטעמים.
  • 2 "להדביק" את הקבב למקל הקינמון ולצרוב במחבת פסים עם מעט שמן זית מכל הצדדים. מתקבל קבב עוף מושלם על מחבת פסים!
  • 3 להגיש עם לימון סחוט/טחינה ולהתפנק.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מקלות הקינמון מעניקים טעם נוסף לקבב. אופציה נוספת - שיפודים קטנים.

ציוד נדרש: מחבת פסים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 23.2% 61.8% 13.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב