דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (מס` שיפודים מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עראיס טורטיה על שיפוד
אחד מנשנושי הבשר הטעימים שתכינו
  • 1 מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי מלית הבשר (שימו לב, הבצל צריך להיות מטוגן בשמן הזית עד להזהבה).
  • 2 "מדביקים" לטורטיה את הבשר בשכבה דקה ומגלגלים צמוד צמוד.
  • 3 חותכים מעט את השוליים, מכניסים שיפוד קטן, חותכים לחתיכה קטנה וחוזרים על הפעולה (בקיצור משפדים - ראו בסרטון). בכל שיפוד קטן ניתן להשחיל עד 3 "סוכריות" בשר.
  • 4 מזלפים מעט שמן זית במחבת פסים וצורבים את העראיס מכל הצדדים.
  • 5 מגישים עראיס טורטיה על שיפוד בתוספת הרבה ירקות צלויים וטחינה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תוספת ירקות צלויים: מניחים בנייר אפייה עגבניות שלמות, פלפל ירוק חריף, בצל עם הקליפה וגמבה. מרססים מעט מעט שמן זית ומכניסים לתנור בחום גבוה.

ציוד נדרש: שיפודים קטנים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן לצלות כמובן גם על האש.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 22.8% 40.4% 33.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב