דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 394 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות סלמון ברוטב
קציצות סלמון חריפות וטעימות בטירוף
  • 1 במעבד מזון לטחון את פילה הסלמון הטרי ביחד עם פרוסת הלחם הרטובה עד לדרגת "קצוץ דק" ולא עיסה משחתית (מומלץ מאוד להשתמש בדג טרי).
  • 2 להניח את הסלמון הקצוץ בקערה, להוסיף את הכוסברה, השום והתבלינים, לערבב, להוסיף גם את שמן הזית, לערבב שוב ולהניח בצד.
  • 3 בסיר סוטאז` לחמם את השמן ולטגן על אש גבוהה את רצועות הפלפל האדום, העגבנייה, השום, הכוסברה, קוביות תפוחי האדמה והתבלינים (תוך כדי ערבוב מפעם לפעם).
  • 4 להוסיף מים רותחים לכיסוי של הירקות, כשמבעבע להוסיף את הפלפל החריף, להנמיך לאש נמוכה ולבשל את הרוטב במשך כ- 45 דקות עד שהכל רך.
  • 5 להרטיב את הידיים, להכין מתערובת הדג קציצות יפות וקטנות, להניח אותן בסיר שלנו, להשקות את הקציצות ברוטב ולבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור לעוד כ- 10-15 דקות בלבד. מתקבלות קציצות סלמון ברוטב שכיף להגיש חם עם חלה!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
חשוב להשתמש בפילה סלמון טרי.

ציוד נדרש: מעבד מזון, סיר סוטאז`.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 26.3% 30.9% 37.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב