דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קציצות סלמון ברוטב
קציצות סלמון ברוטב
קציצות סלמון ברוטב
קציצות סלמון חריפות וטעימות בטירוף

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 394 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 במעבד מזון לטחון את פילה הסלמון הטרי ביחד עם פרוסת הלחם הרטובה עד לדרגת "קצוץ דק" ולא עיסה משחתית (מומלץ מאוד להשתמש בדג טרי).
  • 2 להניח את הסלמון הקצוץ בקערה, להוסיף את הכוסברה, השום והתבלינים, לערבב, להוסיף גם את שמן הזית, לערבב שוב ולהניח בצד.
  • 3 בסיר סוטאז` לחמם את השמן ולטגן על אש גבוהה את רצועות הפלפל האדום, העגבנייה, השום, הכוסברה, קוביות תפוחי האדמה והתבלינים (תוך כדי ערבוב מפעם לפעם).
  • 4 להוסיף מים רותחים לכיסוי של הירקות, כשמבעבע להוסיף את הפלפל החריף, להנמיך לאש נמוכה ולבשל את הרוטב במשך כ- 45 דקות עד שהכל רך.
  • 5 להרטיב את הידיים, להכין מתערובת הדג קציצות יפות וקטנות, להניח אותן בסיר שלנו, להשקות את הקציצות ברוטב ולבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור לעוד כ- 10-15 דקות בלבד. מתקבלות קציצות סלמון ברוטב שכיף להגיש חם עם חלה!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
חשוב להשתמש בפילה סלמון טרי.

ציוד נדרש: מעבד מזון, סיר סוטאז`.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הקליקו לסרטון המלא באינסטגרם!
הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של נטלי!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)547139
חלבונים (גרם)33.53 8.5
פחמימות (גרם)4110
מתוכן סוכרים (גרם)5.62 1.43
שומנים (גרם)28.57 7.25
מתוכם שומן רווי (גרם)5.07 1.29
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.060.02
כולסטרול (מ"ג)78.75 19.97
נתרן (מ"ג)1,224310.51
סיבים תזונתיים (גרם)5.64 1.43
מים (גרם)277.7370.44
ליקופן (מ"ג)1.310.33
ויטמין A (מק"ג)206.8452.47
ויטמין B (מ"ג)18.384.66
ויטמין B1 (מ"ג)0.670.17
ויטמין B2 (מ"ג)0.330.08
ויטמין B3 (מ"ג)12.953.28
ויטמין B5 (מ"ג)2.680.68
ויטמין B6 (מ"ג)1.670.42
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)77.2119.58
ויטמין B12 (מק"ג)3.50.89
ויטמין C (מ"ג)156.5639.71
ויטמין E (מ"ג)2.490.63
ויטמין K (מק"ג)28.037.11
סידן (מ"ג)107.8827.36
ברזל (מ"ג)4.611.17
מגנזיום (מ"ג)94.7824.04
זרחן (מ"ג)442.1112.14
אבץ (מ"ג)1.510.38
אשלגן (מ"ג)1,297328.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)6.111.55
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.20.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.350.34
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.991.52
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.990.76

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 26.3% 30.9% 37.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.42 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.