דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 371 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אסאדו במרינדה בתנור
קדירת אסאדו שאתם הולכים לאמץ
  • 1 צורבים את קוביות האסאדו בשמן הזית בסיר שאפשר להכניס גם לתנור, וסוגרים מכל הכיוונים עד שהבשר משנה את צבעו (טיגון קצר בלבד). מוציאים את קוביות הבשר מהסיר ומשאירים את הנוזלים שנותרו מהצריבה של הבשר.
  • 2 מוסיפים לסיר את הבצלים והסלרי עם עוד מעט שמן הזית, ומטגנים עד להזהבה.
  • 3 מוסיפים את שיני השום והערמונים, וממשיכים בטיגון למשך כ- 2-3 דקות.
  • 4 מערבבים היטב את כל מרכיבי המרינדה, מוסיפים לסיר ומערבבים במשך מספר דקות לפתיחת כל הטעמים (הריח מטורף).
  • 5 מכניסים לסיר את קוביות האסאדו הצרובות ומערבבים היטב.
  • 6 מוזגים את הבירה לסיר, מניחים מעל את גבעולי התימין, מכסים עם מכסה ומבשלים על אש גבוהה במשך כ- 10 דקות.
  • 7 מעבירים את הסיר לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 2-3 שעות (במידה ואתם לא ממהרים - אפשר בחום של 150 מעלות בצלייה איטית וארוכה יותר).
  • 8 כאשר הבשר רך - מסירים את הכיסוי וממשיכים בצלייה בתנור לאידוי הנוזלים. אני באופן אישי אוהבת את הנוזלים בתבשיל ומגישה את הרוטב עם אורז לבן (לכן אני בחרתי לא לאדות את הנוזלים כפי שעושים במרבית הקדירות). זהו - יש לכם מנת אסאדו במרינדה בתנור שאי אפשר לעמוד בפניה!
  • 9 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. אני מכינה בכל שישי קדירת בשר ובכל פעם מנסה ליצור משהו חדש עם טעמים קצת אחרים. בשר האסאדו רך וממש נמס בפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 37.1% 32.2% 29.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב