דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרקר קינואה ועדשים שחורות
תודו שלא חשבתם על קרקרים כאלו
  • 1 מבשלים את הקינואה והעדשים השחורות - שימו לב, המידה הכתובה במתכון היא מידה לאחר בישול. אגב, אני מבשלת את הקינואה כמו אורז עם מעט מלח וכפית שום כתוש.
  • 2 מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערה.
  • 3 מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומשטחים באופן שווה - צריך להיות כמה שיותר דק.
  • 4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו למשך כ- 25-30 דקות, עד להשחמה יפה של הקרקרים. מתקבל קרקר קינואה ועדשים טעים ובריא.
  • 5 מומלץ "לקרוע" את הקרקרים עם היד ולאכול עם שמנת חמוצה!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל גבינה קשה מגורדת אחרת כמו פיקורינו למשל.

זמן ההכנה לא כולל את זמן אפיית הקרקרים. אם גם אתם תמיד מוצאים את עצמכם זורקים חצי מהסיר קינואה שהכנתם, אז המתכון הזה הוא במיוחד בשבילכם! וגם אם סתם בא לכם משהו סופר טעים, קל ובריא (:.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.5% 26.3% 21.6% 42.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב