מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- בננה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (202 גרם)
- ביצה - 2 Large
- שוקולד מריר - 2 אריזות נייר - סה"כ (200 גרם)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
לא תאמינו כמה שהעוגה הזאת קלה להכנה
- 1 להמיס את השוקולד במיקרוגל בפולסים או בבן-מארי.
- 2 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
- 3 לטחון בבלנדר את הבננות, הביצים והשוקולד המומס.
- 4 להעביר את התערובת אל תבנית אפייה מתאימה (תבנית אינגליש קייק מומלצת).
- 5 לאפות בתנור החם למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן והעוגה מתגבשת.
- 6 להגיש חם (מומלץ לצנן מעט לפני ההגשה) עם שוקולד מומס מעל (לא חובה) וליהנות מעוגת שוקולד מהירה וטעימה ללא גלוטן וללא יותר מדי נקיפות מצפון!
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: בלנדר, תבנית אינגליש קייק.
הערך התזונתי לא כולל את השוקולד המומס להגשה מעל העוגה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2% |
32.5% |
11.6% |
53.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב