דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוזים בחושה קלה להכנה
בחושה תפוזים מושלמת
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 טורפים בקערה בעזרת מטרפה ידנית את הביצים והסוכר.
  • 3 מוסיפים את שאר מרכיבי העוגה וממשיכים לטרוף עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 4 מעבירים את בלילת העוגה אל תבנית מלבנית מתאימה (תבנית 23x30 ס"מ, אין צורך לשמן לפני), ואופים בתנור למשך כ- 35-40 דקות (תלוי בתנור, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש).
  • 5 מוציאים את העוגה מהתנור, מצננים לטמפרטורת החדר ומפדרים באבקת הסוכר (אני לקחתי תחרה שאמא שלי תפרה לפני מיליון שנים ופידרתי מעל באבקת הסוכר כדי לקבל תבליט קסום. מתקבלת
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מלבנית מתאימה (פיירקס, 23x30 ס"מ).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 28.5% 9.1% 62.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב