דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת תפוזים בחושה קלה להכנה
עוגת תפוזים בחושה קלה להכנה
בחושה תפוזים מושלמת

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 טורפים בקערה בעזרת מטרפה ידנית את הביצים והסוכר.
  • 3 מוסיפים את שאר מרכיבי העוגה וממשיכים לטרוף עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 4 מעבירים את בלילת העוגה אל תבנית מלבנית מתאימה (תבנית 23x30 ס"מ, אין צורך לשמן לפני), ואופים בתנור למשך כ- 35-40 דקות (תלוי בתנור, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש).
  • 5 מוציאים את העוגה מהתנור, מצננים לטמפרטורת החדר ומפדרים באבקת הסוכר (אני לקחתי תחרה שאמא שלי תפרה לפני מיליון שנים ופידרתי מעל באבקת הסוכר כדי לקבל תבליט קסום. מתקבלת
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מלבנית מתאימה (פיירקס, 23x30 ס"מ).

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של סתיו!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)181320
חלבונים (גרם)3.06 5.41
פחמימות (גרם)2137
מתוכן סוכרים (גרם)8.66 15.29
שומנים (גרם)9.57 16.91
מתוכם שומן רווי (גרם)0.99 1.75
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)43.15 76.24
נתרן (מ"ג)153.05270.4
סיבים תזונתיים (גרם)0.03 0.04
מים (גרם)19.233.93
ויטמין A (מק"ג)18.833.22
ויטמין B (מ"ג)1.041.83
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.19
ויטמין B3 (מ"ג)0.611.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.190.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.9310.48
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.18
ויטמין C (מ"ג)1.83.18
ויטמין D (מק"ג)0.240.42
ויטמין E (מ"ג)0.120.22
ויטמין K (מק"ג)0.030.06
סידן (מ"ג)43.6177.05
ברזל (מ"ג)0.270.48
מגנזיום (מ"ג)1.953.44
זרחן (מ"ג)73.05129.06
אבץ (מ"ג)0.150.27
אשלגן (מ"ג)21.2237.5
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.39
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.32
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.420.75
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.40.7

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 28.5% 9.1% 62.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.4 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.