דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

17 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות הפתעה
איך אנחנו אוהבים שהגבינה נמתחת ככה
  • 1 מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ומבשלים במים רותחים עד לריכוך.
  • 2 לאחר שתפוחי האדמה מתקררים מועכים אותם לחלוטין (כמו פירה), מוסיפים את הקורנפלור, המלח והפלפל השחור, ולשים היטב את כל התערובת עד שמתקבל בצק תפוחי אדמה חלק.
  • 3 קורצים חתיכה יפה מהבצק (אם אתם רוצים למדוד במדויק זה יוצא 50 גרם), ופותחים אותה לתחתית רחבה.
  • 4 ממלאים במרכז כף מכובדת של גבינה (ושל כל תוספת אחרת שבחרנו - ראו הצעות לשידרוג), סוגרים את הדפנות כלפי פנים לכיסוי הגבינה, מגלגלים מעט ומשטחים שוב לצורת לביבה (שלא יישאר כדור).
  • 5 מחממים את המחבת עם הברשה קלה של שמן זית, מניחים את הלביבות ומטגנים למשך כ- 3-4 דקות של צריבה מכל צד.
  • 6 ניתן לאכול את הלביבות ישר מהמחבת ואפשר גם להבריש עליהן מעט שמן זית עם בזיליקום (זה מוסיף מלא טעם). אוכלים ומתענגים כי הן פשוט מדהימות!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף למלית תוספות כמו תרד ופטריות, זיתים, בולגרית ועוד.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות ללביבות מלבד המוצרלה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 23.3% 14.9% 58.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב