דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 235 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
לחמניות עם בשר מפורק
ככה תכינו סנדוויץ` בשר קטלני - אל תפספסו
  • הכנת הלחמניות:
  • 1 שמים קמח בקערת לישה ביחד עם השמרים היבשים, מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המרכיבים ולשים למשך כ- 7-10 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק חלק.
  • 2 עם ידיים משומנות יוצרים מהבצק עיגול ומשאירים בקערה להתפחה של כשעה או עד להכפלת הנפח (ניתן להתפיח לילה במקרר).
  • 3 לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לחלקים לפי הגודל שרוצים ויוצרים עיגולים (או לחמניות מאורכות, לי יצאו 12 לחמניות עגולות ו- 6 מאורכות).
  • 4 מניחים את העיגולים על נייר אפייה בתבנית להתפחה נוספת של כשעה וחצי.
  • 5 מברישים בביצים הטרופות, מפזרים את השומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד להשחמה.
  • הכנת הבשר המפורק:
  • 1 מניחים בתבנית נייר כסף, עליו נייר אפייה ומעל את גוש הצלי.
  • 2 מערבבים היטב את כל מרכיבי המרינדה ומורחים בה את הבשר מכל הכיוונים.
  • 3 מכסים היטב וצולים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 5 שעות.
  • 4 מפרקים את הבשר עם הידיים (לא לשכוח כפפות), מזלג או סכין - הבשר מתפרק בקלות.
  • 5 ממלאים את הלחמניות בבשר ביחד עם ממרחים ותוספות שאוהבים ונהנים!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 24.9% 27% 46.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב