דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מיונז ביתי
ככה תכינו מיונז ביתי מושלם
  • 1 אל כלי גבוה של בלנדר מוט ידני להוסיף את החלמונים ביחד עם מיץ הלימון, החרדל, חומץ התפוחים, השום, המלח והפלפל השחור.
  • 2 לערבב ממש מעט בפולסים קצרים ובודדים (לא רצוף).
  • 3 להוסיף לאט ותוך כדי ערבול את תערובת השמנים (שמן הזית ושמן ה- MCT). את המוט צריך להצמיד עם הפעלה של מעט לחץ לתחתית הכלי ולהפעיל אותו צמוד לתחתית במשך רוב זמן הכנת הממרח. לקראת סיום מזיגת השמן אפשר להתחיל להעלות ולהוריד בעדינות את המוט בתוך התערובת שנוצרה. פעולת העלאה וההורדה של המוט מייצרת נפח וסמיכות לממרח.
  • 4 להעביר את המיונז לכלי סגור ולהכניס לקירור (עד לשימוש). המיונז מחזיק מעמד במקרר בכלי סגור למשך כ- 6 ימים. מתקבל מיונז ביתי מושלם שכדאי לאמץ!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לעשות שימוש גם בתערובת השמנים הבאה: 1/3 כוס שמן אבוקדו, 1/3 כוס שמן זית ו- 1/3 כוס שמן MCT.

ציוד נדרש: בלנדר מוט ידני.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי - אני שמה ממש מעט ומתייחסת למיונז כאל בסיס שגם ככה אוסיף לו בהמשך תיבול נוסף במידת הצורך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 91.3% 5% 3.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 10.74 (11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב