דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 265 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טארט אגסים מבצק עלים עם בולגרית ודבש
שילוב נפלא של טעמים במאפה אחד
  • 1 מסמנים על גבי הבצק המרודד בעזרת סכין חדה שוליים ברוחב 2/3 ס"מ.
  • 2 פורסים את האגסים ואת הגבינה הבולגרית, ומסדרים על גבי הבצק.
  • 3 מפזרים מעל את עלי התימין ומורחים בצידי הבצק את הביצה הטרופה.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 5 לבסוף מזלפים את הדבש על המאפה ומתפנקים עם טארט מיוחד וטעים!
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 22% 15.3% 58.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב