דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

100 מנות/יחידות, 19 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות עבאדי ביתיות
תמיד כיף שיש אותן בצנצנת זכוכית בבית
  • 1 ללוש את כל המצרכים בקערת מיקסר עם וו גיטרה רק עד שמתקבל בצק אחיד - לא ללוש הרבה אחרת נפתח רשת גלוטן. לתת לבצק מנוחה של כ- 15 דקות ולאחר מכן להתחיל לעבוד איתו.
  • 2 לקרוץ חתיכת בצק קטנה, לרדד לנקניק ולסגור לעוגייה - כך לעשות עם כל הבצק. בינתיים, תוך כדי המלאכה, לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 3 כשמסיימים להבריש את העוגיות בעזרת מברשת בביצים הטרופות ולאחר מכן לטבול כל עוגייה בקערת השומשום.
  • 4 לסדר את העוגיות על תבנית עם נייר אפייה ולאפות בתנור החם למשך כ- 20 דקות (שימו לב: פרק זמן האפייה משתנה בין תנור לתנור, ייתכן ולכם ייקח יותר או פחות זמן). העוגייה צריכה להיות שחומה מלמטה אך לא מדי.
  • 5 להמתין לצינון העוגיות ולמלא צנצנת גדולה שמסוכנת מאוד לכל מי שפוגש בה. זהו - מתקבלות עוגיות עבאדי ביתיות הכי טעימות בעולם!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 37.3% 10.2% 50.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב