דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבת תפוחי אדמה במחבת
מתאים לכם לארוחת הערב?
  • 1 מגרדים את תפוחי האדמה בעזרת מגרדת או מנדולינה לרצועות דקיקות ומניחים בקערה.
  • 2 מוסיפים לקערה את פירורי הלחם, החמאה, המלח, הפלפל השחור והביצה, ומערבבים היטב.
  • 3 מחממים את החמאה במחבת בתוך רינג של עוגה בקוטר 20 ס"מ, מעבירים אל הרינג את תערובת תפוחי האדמה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
  • 4 מקציפים מעט את השמנת החמוצה עם גבינת השמנת.
  • 5 מעבירים את הלביבה הגדולה אל צלחת הגשה, פורסים ומגישים לביבת תפוחי אדמה גדולה עם השמנת החמוצה והעירית.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 33.5% 11.9% 49.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב