דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 143 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה למתחילים
עוגת גבינה שתמיד מצליחה
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 160 מעלות עם אמבט מים בתחתית התנור (תבנית של התנור שמוזגים לתוכה מים כדי ליצור לחות בסביבת האפייה).
  • 2 בקערה גדולה מערבלים את הביצים בעזרת מערבל ידני.
  • 3 תוך כדי העירבול מוסיפים את הסוכר, ולאחר מכן גם את הגבינה הלבנה ומחית הוניל הטבעית.
  • 4 מוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר וממשיכים לערבל עד שמתקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
  • 5 מעבירים אל תבנית עוגה משומנת ומתאימה (אני השתמשתי בתבנית קוגלהוף עם חור באמצע).
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש למשך כשעה ועשרים דקות או עד להזהבה יפה (תלוי בסוג התנור).
  • 7 מוציאים את העוגה מהתנור, מצננים כשעתיים להתייצבות ושומרים במקרר (עוגת הגבינה הזו טעימה יותר ביום למחרת ולכן אף רצוי להכין אותה מראש).
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט את העוגה איך שאוהבים - היא טעימה בכל מצב!

ציוד נדרש: מערבל ידני.

הערך התזונתי לא כולל את ציפוי העוגה בקצפת (אופציה בלבד).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 22% 21.2% 56.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב