דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 134 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל ובצורת הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות עננים שתמיד מצליחות
כאילו מכניסים עננים לפה (:
  • 1 ללוש את כל מרכיבי הבצק ביחד במיקסר עם וו לישה או ידנית למשך 10 דקות בדיוק (חשוב מאוד לא לוותר על אף דקת לישה).
  • 2 לכסות את הבצק במגבת ולהתפיח התפחה ראשונה של כשעה וחצי או שעתיים להכפלת הנפח.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 15 כדורים (לחמניות בינוניות), ליצור צורה מכל כדור או להשאיר בצורה של לחמניה עגולה, לכסות במגבת ולהתפיח התפחה שנייה למשך כ- 20 דקות.
  • 4 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 5 להבריש את הלחמניות בביצים הטרופות, לפזר את השומשום או מה שאוהבים מעל ולאפות בתנור החם למשך כ- 10 דקות או עד להזהבה (תלוי בסוג התנור).
  • 6 איך שהלחמניות יוצאות מהתנור - לכסות אותן במגבת לכ- 10 דקות (זה מה שהופך את הלחמניות ללחמניות עננים מושלמות!).
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 14.3% 13% 71.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב